Elektrische Traploper huren

De Domino Automatic is een elektrische traploper, ook wel trapklimmer genoemd, met een automatisch programma voor het begin en einde van de trap. Hiermee worden onveilige situaties tot een minimum beperkt. Door de rupsbanden heeft de traploper altijd grip op 2 of 3 traptreden en 'loopt' vloeiend naar boven of beneden. Dat in tegenstelling tot de traditionele traplopers waarbij bij elke 'stap' de traploper in balans gehouden moet worden.

Wij verhuren deze machine met bestuurder

De Domino Automatic maakt het mogelijk om producten tot 400 kg veilig en gemakkelijk via de trap op verdiepingsvloeren te krijgen. Ideaal voor het verplaatsen van bijvoorbeeld; brandkasten, kleine kluizen, lift motoren, elektro motoren, pompen, warmtepompen, fitness apparatuur, schakelkasten, printers, kopieermachines en vendingmachines.

Elektrische Traploper huren

Dankzij de automatische functie voor het begin en einde van elke trap kost het weinig kracht en moeite om de traploper in balans te houden. De onafhankelijke rupsbanden met dubbele elektro motor garanderen maximale manoeuvreerbaarheid zelfs op krappe trappen. Ook dit is uniek, er bestaan immers wel meer traplopers met rupsbanden, maar deze kunnen geen bochten maken. De Domino Automatic kan dat wel... Veiliger en gemakkelijker dan ooit!