Maatwerk

SVDB Service, opgericht in 2006 is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van support bij calamiteiten. Zowel nationaal als internationaal werkt SVDB Service onder meer voor een aantal gerenommeerde bedrijven dat zich bezighoudt met technische reconditionering na calamiteiten en preventief onderhoud, wordt zij ingeschakeld door grote installateurs maar vinden ook particulieren de weg naar SVDB SERVICE.

Er valt veel onder calamiteiten support, machine transport en verhuur. Of dat nu gaat om support bij brandschade en/of wateroverlast, nationaal en internationaal transport van machines, inventaris en/of inboedel, het plaatsen van noodstroom en klimaatapparatuur of het leveren van gespecialiseerd schoonmaakpersoneel en monteurs.

Wij zeggen wel eens gekscherend: Er is niets waar wij geen oplossing voor hebben! En hebben we de oplossing niet zelf in huis dan maken wij gebruik van het door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van relaties. Want voor ons geldt slechts een ding en dat is dat de klant wordt geholpen. Daar staan wij bij SVDB Service voor! 24 uur per dag, 7 dagen per week!